OKT
30
2017

20. Slovenski festival vin - Festival vseh festivalov

 

Na Festivalu vseh festivalov bodo poleg povabljenih vinarjev (tistih, ki so bili v preteklosti največkrat z organizatorji), gostovale tudi številne druge, sorodne vinske prireditve iz cele Slovenije, ki bodo ponazarjale 20 let vinskih prireditev v Sloveniji. Letošnji festival bo tako velik, da ga bosta gostila kar dva hotela v centru Ljubljane – Grand hotel Union in hotel Slon, saj pričakujemo preko 200 vinarjev – domačih in tujih.

20. Slovenski festival vin bo sestavljen iz treh delov: (1) na osrednjem delu se bodo predstavili vinarji, ki so se v preteklih letih najpogosteje udeleževali festivala; (2) v okviru partnerskih salonov se bodo predstavili dolgoletni partnerji in sorodne vinske prireditve iz vse Slovenije; (3) v okviru »Salona tujih vin« pa (vabljeni) tuji vinarji iz regije, ki so v preteklosti že sodelovali na Slovenskem festivalu vin, ter distributerji in trgovci, ki imajo v ponudbi tuja vina. Na jubilejnem Slovenskem festivalu vin boste lahko poleg vinarjev v Veliki unionski dvorani obiskali naslednje salone:
- Salon Mabat (GH Union);
- Salon Lidl (GH Union);
- Salon tujih vin (hotel Slon);
- Salon penečih vin Ljubljana in Zagreb (GH Union - petek);
- Salon Brda - dežela opojnih trenutkov (hotel Slon - petek);
- Salon Okusi Vipavske (hotel Slon - petek);
- Salon Festival malvazije in Slovenska Istra (hotel Slon - petek);
- Salon sauvignon (hotel Slon - sobota);
- Salon modre frankinje (hotel Slon - sobota);
- Salon terana in kraškega pršuta (hotel Slon - sobota);
- Salon arhivskih vin (GH Union - sobota);
- Salon nogometnih vinskih reprezentanc Evrope (GH Union – sobota).

CENA DNEVNE VSTOPNICE:
Redna cena: 30 eur, cena dvodnevne vstopnice 50 eur (nakup možen samo na dan festivala, na festivalski recepciji); predprodajna cena 20 oz. 25 eur (za termine prodaje po 20 oz. 25 eur nas spremljajte preko naše FB strani Slovenskifestivalvin Festivalkulinarike); posebna ponudba za študente (s študenstko izkaznico): - 15 eur (omejena količina na voljo od 1.10. do razprodaje)

PRODAJA VSTOPNIC:
www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim Si ter v času dogodka na festivalski recepciji.

vse objave