OKT
24
2018

Salon Modre frankinje na 21. Slovenskem festivalu vin

15. in 16. novembra nas najdite na @21. Slovenski festival vin v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na festivalu vas čaka priložnost okusiti več kot 500 različnih vin domačih in tujih vinarjev, veliko kulinaričnih dobrot, potekale bodo brezplačne vodene delavnice s sommelierji in enologi, nekaj vinskih salonov, okusili pa boste lahko tudi najbolje ocenjena festivalska vina!

Na dogodku predstavljamo projekt "Modra frankinja - žametno vino regije Posavje" in podpiramo udeležbo pridelovalcev modre frankinje v obliki Salona Modre frankinje z vinarji: Albiana - Vinska klet Žaren, Kmetija Karlovček, Zdravko Mastnak - Vinska klet Mastnak, Vinska klet Šuklje, Vino Kozinc, Kmetija Kobal.

Več na www.slovenskifestivalvin.si

Projekt »Modra frankinja - žametno vino regije Posavje« je sofinanciran s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje. Za vsebino je odgovoren KŠTM Sevnica. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.
 

vse objave